Actualitatea ambasadei

Cea de-a 6-a ediție a Romania Investor Days

În perioada 27 - 28 februarie 2019, a avut loc la Londra evenimentul Romania Investor Days, eveniment aflat la cea de-a 6-a ediție. Au participat reprezentanți ai unor companii românești importante din domeniul financiar, bancar, imobiliar și energetic, precum și o serie de investitori din Marea Britanie interesați să investească în România, în special pe piața de capital.

În deschiderea evenimentului, viceguvernatorul Băncii Naționale a României, Liviu Voinea, a făcut o prezentare a ultimelor evoluții macroeconomice din țara noastră, subliniind aspectele pozitive, cum ar fi creșterea economică din ultimii ani, rata scăzută a șomajului sau productivitea crescută a forței de muncă.

Ulterior prezentării oficialului BNR, au fost organizate întâlniri între companiile românești și reprezentanții celor britanice.

Galerie foto

În prim plan

Precizări cu privire la existența unui număr suficient buletine vot la alegerile pentru Parlamentul European și Referendumul Național din 26 mai 2019

26.05.2019

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord precizează că buletinele de vot, atât cele pentru alegerile pentru Parlamentul European, cât și cele pentru…

Modelele buletinelor de vot ce vor fi utilizate la referendumul naţional din data de 26 mai 2019

23.05.2019

Modelele buletinelor de vot ce vor fi utilizate la referendumul naţional din data de 26 mai 2019 …