Actualitatea ambasadei

Prezentarea priorităților în domeniul politici comerciale în mandatul Președinției României la Consiliul UE

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a organizat la data de 20 februarie 2019 un eveniment de prezentare a priorităților României în domeniul politici comerciale și a inițiativelor destinate mediului de afaceri, pe care țara noastră le va promova în mandatul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.
La eveniment au participat atașații comerciali ai misiunilor diplomatice ale statelor membre UE, diplomați din ambasadele țărilor din Parteneriatul Estic, precum și din cadrul ambasadelor Elveției, Turciei și Muntenegrului.
De asemenea, la eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai ministerului de externe britanic și ai celui pentru comerț internațional.
Cu această ocazie, atașatul comercial din cadrul ambasadei României a prezentat participanților prioritățile Președinției române în domeniul politicilor comerciale și a enumerat pe scurt prioritățile în cadrul consiliilor Ecofin și Compet.

Galerie foto

În prim plan

Harta interactivă a secțiilor de votare din Marea Britanie - Alegeri Prezidențiale- noiembrie 2019

24.11.2019

Adresele și harta interactivă a secțiilor de votare deschise în Marea Britanie! 540 Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord Londra 1 Institut Cultural Român 1 Belgrave Square,…

Study programmes in English Language organised by the University “1 Decembrie 1918” from Alba Iulia, Romania

04.06.2019

The University “1 Decembrie 1918” from Alba Iulia offers study programmes in English Language (Archaeology, Business Administration, Informatics – Master’s degree of Business Administration). …