Actualitatea ambasadei

Prezentarea priorităților în domeniul politici comerciale în mandatul Președinției României la Consiliul UE

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord a organizat la data de 20 februarie 2019 un eveniment de prezentare a priorităților României în domeniul politici comerciale și a inițiativelor destinate mediului de afaceri, pe care țara noastră le va promova în mandatul Președinției României la Consiliul Uniunii Europene.
La eveniment au participat atașații comerciali ai misiunilor diplomatice ale statelor membre UE, diplomați din ambasadele țărilor din Parteneriatul Estic, precum și din cadrul ambasadelor Elveției, Turciei și Muntenegrului.
De asemenea, la eveniment au fost prezenți și reprezentanți ai ministerului de externe britanic și ai celui pentru comerț internațional.
Cu această ocazie, atașatul comercial din cadrul ambasadei României a prezentat participanților prioritățile Președinției române în domeniul politicilor comerciale și a enumerat pe scurt prioritățile în cadrul consiliilor Ecofin și Compet.

Galerie foto

În prim plan

Precizări cu privire la existența unui număr suficient buletine vot la alegerile pentru Parlamentul European și Referendumul Național din 26 mai 2019

26.05.2019

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord precizează că buletinele de vot, atât cele pentru alegerile pentru Parlamentul European, cât și cele pentru…

Modelele buletinelor de vot ce vor fi utilizate la referendumul naţional din data de 26 mai 2019

23.05.2019

Modelele buletinelor de vot ce vor fi utilizate la referendumul naţional din data de 26 mai 2019 …