Actualitatea ambasadei

Sărbătoarea Pomului de Crăciun

 

Sâmbătă, 8 decembrie, Ambasada României la Londra și Institutul Cultural Român au fost gazdele tradiționalei Serbări a Pomului de Crăciun. Peste 100 de copii din comunitatea românescă, însoțiți de părinți și bunici, au răspuns invitației noastre și au trăit clipe de neuitat urmărind “Cartea Poveștilor”  şi întâlnindu-l pe Moș Crăciun.  

Copiii de la școala de muzică AB Music Academy din Londra au prezentat, în premieră la Londra, „Cartea poveștilor”, un spectacol creat de îndrăgitul actor Dragos Moştenescu. Micii actori au fost îndelung aplaudați de cei prezenţi în sală care au fost fascinaţi de aventurile eroilor lor preferaţi.

Seara a continuat cu o întâlnire inedită, Moș Crăciun a sosit și în Belgrave Square cu daruri multe. Copiii au cântat colinde şi l-au aşteptat pe Moș care le-a oferit cadouri. De asemenea, în buna tradiţie românească, oaspeţilor li s-a oferit o masă cu bunătăți pregătite de ajutorii Moșului.

Evenimentul s-a bucurat de succes, părinți și copii au mulțumit și i-au felicitat pe organizatori pentru momentele frumoase petrecute împreună manifestându-şi dorinţa de a participa şi pe viitor la astfel de evenimente.

Evenimentului a fost posibil cu sprijinul generos al sponsorilor noștri, Kaufland România în cadrul proiectului Ajutorul Oficial a lui Moș Crăciun, Remus Robu prin firma de avocatură Gillen De Alwis Solicitors și firma de Securitate Danhouse.

 

Galerie Foto

În prim plan

Precizări cu privire la existența unui număr suficient buletine vot la alegerile pentru Parlamentul European și Referendumul Național din 26 mai 2019

26.05.2019

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord precizează că buletinele de vot, atât cele pentru alegerile pentru Parlamentul European, cât și cele pentru…

Modelele buletinelor de vot ce vor fi utilizate la referendumul naţional din data de 26 mai 2019

23.05.2019

Modelele buletinelor de vot ce vor fi utilizate la referendumul naţional din data de 26 mai 2019 …