Actualitatea ambasadei

Întâlnirea Ambasadorului României la Londra, Dan Mihalache cu Profesorul Alan Manning, Președintele Migration Advisory Committee.

 

La 27 aprilie a.c., Ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, a purtat o discuție, din perspectivă academică, cu Profesorul Alan Manning, Președintele Migration Advisory Committee, organism independent care contribuie la fundamentarea politicilor publice britanice, pentru a discuta perspectivele viitorului sistem de imigrație în Marea Britanie, după Brexit.

 

Întâlnirea a fost generată de interesul privind viitoarele condițiile în care cetățenii români, în calitate de cetățeni europeni, vor mai putea sosi în Marea Britanie după Brexit. Discuția s-a centrat pe analiza impactului migrației cetățenilor europeni asupra societății și economiei britanice, care va fi finalizată de Migration Advisory și publicată în luna septembrie a acestui an.

 

Oficialul român a exprimat interesul și disponibilitatea de a organiza evenimente de informare și de consultare cu membrii comunității românești pe această temă. Ambasada României la Londra urmărește evoluțiile privind politicile în domeniul imigrației și asigură informarea constantă a cetățenilor români.

Galerie foto

 

 

În prim plan

Precizări cu privire la existența unui număr suficient buletine vot la alegerile pentru Parlamentul European și Referendumul Național din 26 mai 2019

26.05.2019

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord precizează că buletinele de vot, atât cele pentru alegerile pentru Parlamentul European, cât și cele pentru…

Modelele buletinelor de vot ce vor fi utilizate la referendumul naţional din data de 26 mai 2019

23.05.2019

Modelele buletinelor de vot ce vor fi utilizate la referendumul naţional din data de 26 mai 2019 …