Actualitatea ambasadei

Recepţia de Crăciun oferită de BRCC la Londra

Ambasadorul României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord, Dan Mihalache, a găzduit miercuri, 14 decembrie a.c., Recepția de Crăciun organizată de Camera de Comerț Britanico-Română.

La eveniment au participat peste 100 de membrii ai comunității de afaceri, precum și oameni de cultură români și britanici, manifestarea având o importantă componentă culturală.

Ȋn intervenţia sa, Ambasadorul României a remarcat rolul pe care Camera de Comerț Britanico-Română (BRCC) îl joacă în promovarea legăturilor economice dintre Marea Britanie și România, îndeosebi din perspectiva creșterii investițiilor reciproce și amplificarea comerțului bilateral. Cu acest prilej, a încurajat BRCC să organizeze în anul 2017 mai multe activități de promovare comercială, în special misiuni economice reciproce, facilitând dialogul business-to-business.

Totodată, a subliniat contribuția comunității românești de afaceri din UK la dezvoltarea economiei britanice, alături de alte categorii profesionale, reiterând faptul că “în Marea Britanie, putem să stăm cu fruntea sus”.

 

În prim plan

Study programmes in English Language organised by the University “1 Decembrie 1918” from Alba Iulia, Romania

04.06.2019

The University “1 Decembrie 1918” from Alba Iulia offers study programmes in English Language (Archaeology, Business Administration, Informatics – Master’s degree of Business Administration). …

COMUNICAT Sesiunea de informare despre drepturile cetățenilor români post-Brexit în Marea Britanie

22.03.2019

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, împreună cu Reprezentanța Comisiei Europene la Londra, a organizat joi, 21 martie 2019, o sesiune de informare cu…