Actualitatea ambasadei

Participarea Ambasadorului României la Farnborough International Airshow 2016

La 11 iulie 2016, Ambasadorul României la Londra, E.S Dan Mihalache a vizitat Pavilionul României din cadrul Farnborough International Air Show 2016 http://www.farnborough.com/, cel mai important eveniment din industria aeronautică, care se desfasoarǎ între 11 și 17 iulie 2016.

Ambasadorul României a discutat cu președintele Organizației Patronale din Industria Aeronautică Română (OPIAR) și firmele participante despre produsele și serviciile furnizate, strategiile de export pe piaţa britanică și internațională, tendințele în domeniu, precum şi aşteptările companiilor românești de profil.

Ambasadorul Dan Mihalache a subliniat că “participarea românească la una din cele mai prestigioase manifestări internaționale din domeniul aeronautic, alături de peste 1500 de firme din aviația civilă și militară, reprezentând 39 de state, aduce beneficii reale industriei de profil din România, inclusiv din perspectiva creșterii competitivității la nivel regional si european”.

În cadrul Pavilionul României participă următoarele firme: AERO CARE, AEROFINA, AEROSPACE SERVICES, AEROSTAR, ALRO, GM & T International 2000 și IAR Brasov.

Participarea firmelor româneşti la evenimentul din Marea Britanie a fost organizată de Ministerul Economiei, Comerţului şi Relațiilor cu Mediul de Afaceri, în colaborare cu OPIAR și cu sprijinul Ambasadei României la Londra.

 

În prim plan

Study programmes in English Language organised by the University “1 Decembrie 1918” from Alba Iulia, Romania

04.06.2019

The University “1 Decembrie 1918” from Alba Iulia offers study programmes in English Language (Archaeology, Business Administration, Informatics – Master’s degree of Business Administration). …

COMUNICAT Sesiunea de informare despre drepturile cetățenilor români post-Brexit în Marea Britanie

22.03.2019

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, împreună cu Reprezentanța Comisiei Europene la Londra, a organizat joi, 21 martie 2019, o sesiune de informare cu…