Actualitatea ambasadei

Diplomaţie sportivă

Marţi, 23 septembrie a.c., echipa de fotbal a Ambasadei României la Londra, formată din diplomaţi din cadrul Ambasadei, Secţiei Consulare şi Institutului Cultural Român la Londra, precum şi din ofiţeri de poliţie români detaşaţi pe lângă autorităţile britanice, a disputat un meci amical de fotbal împotriva echipei Ambasadei Germaniei.

Partida a fost câştigată de echipa României, care s-a impus prin dăruire fizică şi superioritate tehnică, cu scorul de 7-1. Acesta este cel de-al doilea succes al echipei Ambasadei noastre, după cel înregistrat în luna iulie 2014, împotriva colegilor de la Ambasada Canadei (scor 6-0).

Ambasada României mulțumește Ambasadei Germaniei pentru fair play. Dincolo de dimensiunea sa sportivă, evenimentul a constituit o foarte bună oportunitate de consolidare a relaţiilor excelente de cooperare dintre cele două ambasade.

În prim plan

Precizări cu privire la existența unui număr suficient buletine vot la alegerile pentru Parlamentul European și Referendumul Național din 26 mai 2019

26.05.2019

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord precizează că buletinele de vot, atât cele pentru alegerile pentru Parlamentul European, cât și cele pentru…

Modelele buletinelor de vot ce vor fi utilizate la referendumul naţional din data de 26 mai 2019

23.05.2019

Modelele buletinelor de vot ce vor fi utilizate la referendumul naţional din data de 26 mai 2019 …